» » Angel Lelga "Blusukan" ka Pasar, Pedagang Jojong Kalong



Nyaho kan kana artis Angel Lelga..??? eta geun urut pamajikana si radja dangtuh bang haji rhoma tea…eta pan kiwari mungguh namah keur boga niatan nyalon jadi anggota DPR RI ti partai ka’bah…piseurieun aya karunya oge aya….kiyeu caritana….mungguh namah eta angel lelga deuk nurutan pajabat2 jiga jokowi lah blusukan ka pasar gede nu aya di solo….ngaaan….pikarunyaeun sabab dipasar eta teu loba nu kenal ka manehna….hahahaaa…..coba mun harita mawa jokowi nyah...pasti dirumung…..

Basa keur blusukan ka pasar gede angel lelga make jibab putih baju hejo…..awal namah manehna ngabayangkeun mereun nyah kadatangan bakal dirumung ku para padagang didinya….sing horeng cararuek bebek, jojong bae kitu la…boh padagangna boh nu keur malasarna,….hahahaa….padahal eta manehna nu ngadatangan langsung ka lapak2 padagang didinya…..teteup bae eweh nu kenal….hadeuuuh….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply