» » Beuki Ka Popok Kotor



Pajar kulamah ngan diindonesia doang anu boga kalakuan aneh jiga beuki ngadahar cabe aspiring metung, nginum bengsin, jeung sajabana…horeng diluar negeri geh aya nu ngabogaan kabiasaan barang dahar anu aneh….naeun coba??? Ngadahar popok! Lain popok nu bisa ditalikeun tea tapi pempers…mending mun pempersna anyara kenehmah karak menang meuli tea…yeumah pempers sesa make….
Iyeu awewe anu umurna 22 taun resep jasa kana ngambe jeung ngadahar pempers sesa make….kumaha mun aya ompolan atawa aya kotoran nu lain nyah…. hadeuuugh….hayang olab lajuna…

jadi ceuk manehna kulamah teeh mangkin pempers eta pinuh ku ompol mangkin resep…. Soalna bau jeung rasa na begitu menakjubkan….denggeeeee…..asa ngambe roti keju karak asak tea mereun nyah….hahahahaa…aya aya baeee nyaaah….keur leutikna kumaha eta nyah…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply