» » Biwir Soek..


Nu ngarana emosi mah kadang mun teu ka control picarekeun oge nyah…..jiga nu dialaman ku mang HK 31 umurna warga Kelurahan Panorama, Kacamatan Singaran Pati, Bengkulu anu kapaksa diamankeun aparat Polsek Gading Cempaka snaggeus dilaporkeun pamajikana sebut bae bi LM…gara2 naeun cobaaa…??? Gara2 mang HK nonjok sungut anakna sorangan anu karak 9 bulan umurna…allahu akhbar……kabayang mereuun tonjokan lengeun jalema dewasa? Pereup lalaki deui..??? dihajarkeun kana nu kolot geh pasti benjut, komo eta kana orok…hadeuuuuh…..akibat ditonjok anakna mang HK sebut bae ai, atu jebleh batur biwirna soek barijeung ba mokla baracayan…hadeuuuh…..

Kiyeu eta awal namah, mang HK jeung pamajikana bak beuk pasini gara2 soal duit…..biasa urusan rumah tanggi mah…mun lain karena duit eta pasti karna ayana pihak katilu..gogodan romping…hahahaa….taaah,,,,mungguh namah bi LM deuk lempang ninggalkeun mang HK bari ngengklek anakna nu karak 9 bulan umurna…deuk lempang eta mang HK nyegah, teuing kunaeun boa eta mang HK kalah ka nonjok sungut anakna,….nempo kitu meruen nyah atu bi LM esmosi aber acir lempang ka kantor polisi…

Samentara mang HK, ngabantah mun soekna biwir anakna eta akibat ditonjok ku pereup manehna….ceuk mang HK, emangna kula teu cageur the….tega nonjok biwir anak sorangan?!! Dukaaa tanyah…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply