» » Caleg Artis Teu Payu


Mun kamari aya ramalan yen nu kapilih dina ajang capres taun mangrupakeun jalema anu teu disangka2…tah iyeu aya deui ramalan anu ceuk beja yen nu ngarana Calon legislatif anu boga latar belakang artis bakal moal laku…..eta dibuktikeun ku ayana hasil survey….18,7 persen responden anu satujua artis nyaleg, 44 persen responden henteu satuju jeung moal milih selerbitis dan tidak akan memilih caleg artis. Sesa na 15,85 persen ngaku teu nyaho deuk milih atawa henteu na..alias teu ngajawab survey… badeng rek golput mereun henteuuu…hahahahaa..

ceuk mang budi anu naliti, kondisi iyeu cukup unik sabab biasana caleg anu asalna ti kalangan selerbitis ngabogaan nilai lebih disbanding caleg anu lian. Ho-oh....geus calerdas badeeeeng….tina survey eta, malah aya hasil anu cukup ngagetkeun nyaeta caleg anu pang loba na dipilih caleg muka baru jeung masih ngora….beuuh…laku jigana mun kula nyalon nyaaah…..hahahahahaa…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply