Nyanghareupan momentum pamilihan legislating 2014 iyeu aya aya bae kalakuan anu dilekenan ku para caleg….salah sahijina nyaeta lobana caleg anu daratang ziarah ka makamna mantan presiden kadua soeharto anu aya disolo….tapi singhoreng kalakuan samodel kitu lain ngan dilekeunan ku para caleg doang tapi oge ku para politisi anu boga niatan nyalon presiden….maksudna duek naeun eta nyah..??? menta wangsit kitu..??? hehehheeee….

Lain deui nu dilakonan ku para caleg ti partai PKS didaerah kabupatenkampat riaumah, caleg didinya nurunkeun belasan jalema ka pasar dnegan marake topeng anu bagambar bengeut salah sahiji caleg nu tarung di Dapil 5, mungguh namah eta dalam rangka masarkeun si calegna.

Jadi lain ngan dor to dor kaimah2 warga bae, tapi oge dieusi ku kagiatan nu laina….ceuk masyarakat didinya, teu aneh atawa kaget nempo aya kagiatan samodel kitu, malahan ngarasa kahibur, salain bisa leuwih ngenal partai jeung calegna oge masyarakat bisa nyaho informasi soal pamilu 2014, sabab maasyarakat dipasar eta teu apal soal pamilu di taun 2014 iyeu ja minim sosialisasi…kitu ceuk warga didinya…taaah mun nu kiyeu jigana laku mun ditiru ku caleg nu didiyeu nyaaaah….jeung ulah poho bari masang iklan dikrakatau radiooo…hehehee.e…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply