» » Capres "Kuda Hideung"


Ceuk beja bakal loba peristiwa2 anu diluar dugaan alias kejutan mun ceuk kang erulmah supres tea geuunn…..salah sahijina dina dunia perpolitikan, apanan dina taun 2014 iyeu salain aya pamilihan legislative tanggal 9 april 2014, oge aya pamilihan presiden anu mun teu aya aral melintangmah bakal digelar 9 juli 2014….eta ceuk beja rakyat Indonesia bakal dikagetkeun ku ayana sosok anu dliuar dugaan nu kapilih jadi presiden…

Ceuk paranormal kondangamah nyaeta ki kusumo, bakal aya sosok kuda hitam anu muncul, maksudna tokoh anu sama sakali henteu diduga2 bahkan teu diunggulkeun bakal menang dina pilpres 2014…tapi teuing tageh….ngan emang rata2 ramalana emang sok bener siih,…

Jadi neee….eta ngke capres nu menang mangrupakeun jalema anu teu disangka2 bakal menang….jokowi?? laiiiin…pokonamah ngke eta sakabeh rakyat Indonesia bakal ngarasa aneh se aneh2nya….koq si eta? Pan bisa??? Pasti bakal kaluar kalimat samodel kitu..beeeehhh...geus..pokonamah tempokeun bae ngke pas waktuna…pasti ene geh sarua bakal culinghak….kitu ceuk ki kusumo…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply