» » Corak Raksasa



Lain diciheru bae nu geger ku ayana penemuan mayit ngambang, dijepang geh sarua keur geger…bedana dijepangmah digegerkeun ku ayana penemuan corak alias cumi2 alias sotong anu sagede sialah manan….apanan biasanamah nu ngarana corak eta ukurana unyu2 tea nyah alias laleutik….tapi iyeumah diluar ukuran normal…..mun eta corak ditangtungkeun luhurna 2xeun ukuran jalema nyampe ka 4 meteran, beratna eta mun dibandingkeunmah deuk sarua jeung beratna para pegulat sumo eta nyampe ka 130an kg mah…eduunnn nyah…coba geh bayangkeun…

Corak raksasa iyeu benang kasangred ku jarring nalayan perairan deket pulo Sadogashima, Jepang. Nu manggihna iyeu ngarana Shigenori Goto. Ceuk manehna basa kula narik jala teh kula kaget! Sabab dijala aboga kula aya mahluk jiga corak nyangsang...ngan sayangna eta the si corak anu bajenis jantan tea geus paeh teu lila diangkat ka darat…..kiwari eta corak aya di institut penelitian boga pamarentah Jepang the di Niigata...

satacana corak raksasa oge pernah aya ni menang, ngan ukurana beda saeutik 3.5 cm….Beuuuh badeng2 eta kabawa ku tsunami baheula tea nyah…..mereuuun tageh…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply