» » Di Papua Harga Elpiji 12 Kg Rp. 300 Rebuuu



Barang dinaekeun awal taun iyeu, harga egas elpiji anu 12 kg, dibabaraha daerah lianmah dijual dieceran 120 sampe ka 160 rebuS. Mun ditempat kaka teteh kiwari aya nu ngajual dihandap eta kudu rada bersyukur oge sabab dipapu mah harga na eduuuunnnn jauuh….nyampe ka 300 rebuanmah…beuh!!

Atu mahal mereun neeee…atu kami ngangkutna tea kadinya nyabrang pulo, nyabrang lautan, nyabrang gunung ti nagara Jakarta tangka papua…hahahahaa….atuu adatnaaa paaak,..sanis maha dagang egas….hahahaaaa....Ngan kulamah iyeu nyah rada kapiaseum kana fenomena narekelna harga egas nu 12 kg….kapiaseum namah pirakuuu sagede bapak mpres nunjukeun rasa kaculinghakana karak kamari….awal taun kamana baeee…paaak…hadeuuuh….

Najan nu naek egas 12 kg, tapi mun diingkeun bisa bahaya…sabab ujung2 namah pasti masyarakat nu menang BLSM jeung nu menang raskin nu ngarasakeun dampaknamah….balik deui ka minyak tanah ja geus raib ditelan bumi teuing kamana boa ta minyak tanah….naeun kudu make areng kitu?? Atawa balik deui bae kitu make hau..??? hahahahaaa….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply