» » Dinasti Rhoma Nyaleg



Pangaruh jaman geus maju nyah…kiwarimah anu wani terjun kana dunia politik geh lain ngan terbatas tina nu ngarasa loba duit bae tapi oge artis2 geeh kiwarimah warani masang awak dina ajang politik…ja ngarasa boga ngaran iyeuh alias terkenal….saa sih nu teu kenal kana primus? Eko patrio bahkan Rhoma Irama sa anak2 tarurun ka dunia politik…jiga rhido rhoma jeung vicky rhoma...

Selain eta, aya oge presenter Krisna Mukti, Tommy Kurniawan, Mandala solji Abadi, jeung Mantan model Arzeti Bilbina Setyawan, teu tanggung2 eta selerbitis tea nyumbang duit anu teu saeutik kana partai nu ngusungna….kunaeun nyah eta kiwari partai loba ngarekrut artis..??? naeun geus teu parayu kitu..??? ke urang Tanya kana mbah gugel nyaah…hahahahaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply