» » Duit Prabowo


Bisi iyeumah bisi….aya nu nyekel duit 50 rebuan ba satemepel anu tulisana satria piningit seri cakra ratu kidul jeung aya tulisan Prabowo ditengah2 lingkaran satempelna laporkeun nyaaah ka pihak kapolisian atawa ka bank nu deket…sabab kiwari ceuk beja keur loba beredar duit pecahan 50 rebuan anu ba satempel prabowo….duit namah asli ngaaaan beda na aya satempelan doang….Beeeuuuh…..kompanye gaya baru badeeeeeng….heeeeee…..

Ceuk orok BI, nyaeta Peter Jacobs…kiyeu nyah neee….nu disebut duit layak edar eta nyaaah….salah sahijina dina duit eta aya tinta nu teu wajar jiga coretan atawa sajenisna, laju aya cap atawa satempel jiga nu rame ayeuna satempel
prabowo….Ooooo……taaah bisi aya masyarakat anu nyekel atawa nu menang duit eta wayahna lapor atawa nukarkeun duit eta ka bank….Ooo…bisa dituker nya pak.???

Atu bisa neee…..sabab ari duit namah asli iyeuh lain paslu…. lamun bagambar jalema nu nyeungir atawa nu make topi sengkleh jiga padagang tapay kumaha eta pak..?? atau tamah teu bisaaaaa neeee….sabab etamah duit palsu!! kitu ceuk bapak peter Jacobs…..Ooooo pajar kulamah bisa ditukar paaak….hahahahaa….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply