» » Gas Langka, Hareung Naek Daun



Ceuk kolot baheula geh ada hikmah dibalik setiap persoalan, bener eta iiih….buktina kiwari pan keur dihebohkeun tah ku persoalan narekelna harga egas 12 kg..?? bagi sabagian ornagmah naekna harga egas iyeu ngalalanjungkeun…tapppiiii bagi sabagian jalema nu lain amah mangrupakeun rezeki….sabab ti barang naekna harga egas 12 kg…eta nu ngarana padagang hareung beuuuh laris manis tanjung kimpul, barang habis duir habis..bangkrut tamah…hahahaa…..jadi bener2 ngadatangkeun rezeki….

ceuk salah shaiji padagang haerung mang sunaryo, bebenangan kula neee barang harga egas naek eta lumayan nyampe ka 2 kali lipatna nu laku,,,,beuuuh….ja enya….biasana neee…..satacan harga egas naek eta paling kula ngan ngajual 2-3 karung doang sapoe na….tapi sabarang harga egas naek..lumayan kula bisa ngajual 5-6 karuung…eduuuun…..

Tapi neee…najan kiwari kula keur laris manis harga mah teu dinaekeun, kula teteup ngajualan 2500 sa palastikna..padahal tina tangkulak namah harga na geus naek 3-5 rebu…tapi teuing mun engke2 mah….waduuh…..hahahaaa…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply