» » Gara Gara BC


Dasarmah warga keur ting kkoceak nyah ja water ku dampak usum hujan jiga kiwari, iyeu ditambahan deui ku ayan pesan berantai mun ceuk bahasa alay namah BC alias broadcast tea geun…..anu eusi na ngahimbau yen tanggul ciliwung kapaksa dibuka, sabab geus teu kuateun nampung aliran cai ti daerah lain….narima pesen samodel kitu atu warga anu imahn deket ka aliran ciliwung bat beut ngarungsi ka tempat anu dianggap aman, ahirna warga kapikiran ngarungsi ka jalan tol nu deket dinya atuh kiwari jalan tol tangeran-merak ponuh ku tenda2 pangungsi….etamah mirip jiga keur jamboree beh…. bedana ngan eweuh api unggun doang… hahahahaa…..ironis deui eta pesen berantai tea ngatas namakeun wakil gubernur banten rano karno…Hmmmm…atu pantesan batur……
Saha sih eta nyah nu ngoirim BC na….sok iseng bae nyaaah…teu nyaho kitu banten keur lalanjung….hahahaaaaa…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply