» » Gara-gara Knalpot, Nyawa ngalayang



Nu ngarana knalpot resing eta emang picarekeun jeung piseungiteun batur nyah…mangkana mun bisamah eta ulah dipake lah,….sabab salain resiko ditewak ku mang lisi, oge bisi jiga nu dialaman ku 2 tatangga nu aya dihiji kontrakan dikampung sidamukti lain sidamukti sukaresmi nyah? Tapi sidamukti cilodong depok jawa barat…..anu bak beuk siling tublesss ngan gara2 eta la….knalpot gandeng…hadeuuuh…

Kiyeu caritana, basa poe keur isuk sebut bae mang gatot umurna 45 taun seneubeun ngadenge musik gandeng anu datangna ti kontrakan tatangga sabelah na….sebut bae AS… kupedah teu kuat jeung kesel kana kalakuan mang AS, ahirna mang gatot geh ngabales dengan cara nu sarua….nu dilakukeun ku mang gatot leuwih parah, sabab lain sora motorna bae nu gandeng, etamah ka haseup2 knalpotna arasup ka imah mang AS, emang disangaja iyeuh….wuaduuuh…mang…etamah saruana jahat dibalas jahat….teu narima kalakuan mang gatot, pamajikan mang AS tea ngoncog ka imah mang gatot…biasaaaa mun bikang geus turun eta pasti rame…hahahaaa….
Ngadenge pamajikana pasini, mang AS kaluar bari mawa peso jeung langsung nubleskeun ka dada mang gatot…atu batur ngagubrag sakaligus….allahu akhbaaaarrrr…

ceuk salah sahiji tatangga kaduana mang agus ngarana, eta teeeh sapele! Sabener namah asal muasal namah, ngan gara2 nyetel music gandeng teuing….kupedah garieungeun mereun eta mang gatot ngabalesna make sora motor anu digeber2 tea....atu akibatna nu hiji dibui, nu hiji dirawat…Hmmmm…kitu tah mun rasa tepaslira geus mulai eweuhmah…nu aya dar der bae,….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply