» » H2N1 Kumat maning..


Nu diimahna miara kotok atawa bebek atawa manuk nu hadeee nyaaah…sabab kiwari mulai usim paraeh ngadadakna hewan ternak tadi…hal iyeu kajadian di kacaatan mandalawangi anu paraeh ngadadak dina saminggu ieu….kunaeun nyaah naeun kena serangan jantung kitu..??? hahahaaa….

Lobana kotok, bebek jeung manuk anu paraeh ngadadak iyeu ceuk beja sampe saiki ncan kapanggih naeun panyebabna…tapi warga didinya ngaduga yen paraehna hewan ternak eta kupedah kaserang panyakit flu burung…sabab geus babaraha poe iyeu cuaca lumayan acak kadut….wauddduuuh….katirisan kitu,,,?!!

Ceuk salah sahiji nu boga piaraan kotok b imas ngarana, pokonamah teeh dicinabungan iyeu aya mereun 20 siki mah eta kotok nu paraeh jadag2…teuing kunaeun boa, kula geh teu kaharti puguh….boga kula bae geh eta dina sapoe na aya bae nu tewas….mantak geh lalanjug yeu hulu kulamah tehh…kudu dikumahakeun yeu la….

Laju dikamanakeun eta bi bangke na? atu dikubur teeh….Ooo…bisi dijual dipasar jadi ayam tiren tea….hahahahaaa….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply