» » Horeee Bus Tingkat Aya deui...


Mun ngke jaga ulin ka kota Jakarta, ngeunaheun ayeunamah..sabab gubernur DKI Jkaarta nu ayeunamah nyaeta Joko widodo alias Jokowi, nyadiakeun hiji transportasi khusus jang ngurilingan kota Jakarta, bentukna bus tingkat….sabener namah bus samodel kitu baheula geh pernah aya siih….ngan teuing eta bisa raib kitu….tah kiwari diayakeun deui ku gubernur nu kiwari…emang can loba siiih armada na…karak geh aya 5 unit, tapi iyeu uji coba…mun bagus pastinamah ditambah deui jumlahna…..eta bus disebutnageh double decker….rencanana eta bus garatisan iyeu bakal mulai diluncurkeun ka jalan bulan hareup pebruari…..

najan garatis tapi teu sambarang jalema nu bisa douk dijero bus tingkat iyeu, sabab nu bisa naek bus iyeu hanya orang2 anu nyekel tiket…..Bus tingkat wisata iyeu teu ngabogaan halte khusus jiga busway sabab iyeumah bus husus wisata, jadi jang mikat turis2 asing anu clek ka jakarta…..rute nageh masih terbatas, nyatea Blok M, Bundaran HI, Museum Tekstil, Monas, Gedung Kesenian Jakarta (GKJ), jeung Kota Tua. Bus wisata iyeu mulai ngalayab jam 07.00 sampe jam 21.00.

Bisi kaka teteh jaga hayang ngasaan, datang bae ka Bandara Soekarno-Hatta, hotel, jeung pusat-pusat perbelanjaan. Wuaduuh….apanan etamah jang nyangred turis sangkan kamalinaan datang ka Jakarta…..hhaahahahaa…..lain ti baheulaaaaa nyaaaah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply