» » Kalender 2014 jeung 1997 Sarua



Aya nu nyimpen keneh kalender taun 1997 teu..??? mun aya nu boga bejaan kula nyah?? Lain nanaeun kula panasaran, sabab iyeu didunia internetmah keur campuh ngomongkeun soal kalender 2014 jeung kalender taun 1997 anu cenah persis sarua….mulai tina tanggal na, poe na sarua kuabeh eweuh nu dipiceun, jadi mun ceuk singkat namah eta kalender jiga nu diganti tauna doang kitu la….
Tapi ceuk mang djamaludin ahli astronomi, sabener namah ne, ulah aneh sih mun aya nu kitu2 etam sabab emang hukumna geus kitu, kalender nu sarua jiga samodel ayeuna pasti bakal terjadi tergantung periode na doang…aya nu 28 taun, aya nu kurang ti eta bahkan aya oge anu leuwih ti eta periode berulangna…Ooooo….

atu sabener namah ne, kajadian anu sarua oge keur taun kamari geh aya…..mun taun 2013 eta sarua na jeung kalender taun 1991-2002 taaah ngke eta berulangna deui di taun 2019-2030 jeung saterusna….MMmm…kitu nyah…karak nyaho kula…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply