» » KDRT Gara-gara Taun Baruan



Pikarunyaeun iyeu mang APP warga kalurahan pagar dewa Bengkulu..anu kapaksa kudu ngaringkuk ditahanan mang lisi…..kunaeun coba?? Manehna dilaporkeun ku pamajikana sorangan gara2 taun baruan…hahahaaa….

Kiyeu caritana, basa malem taun baruan kamari, eta mungguh namah kadua pasangan iyeu biasa sarua jeung urang2 ngarayakeun malem taun baruan, ngan lain dibasisir atawa dipagunungan tapi diimah tatangga na….harita eta babarengan jeung warga didinya…melem kotok jeung jagong sagala…..babacakan mungguh namah…

Taaah…keur sibuk ngipas…mang APP nempo pamajikana ngaleyeng lempang teuing kamana boa, jadi bari ngipasan eta mang APP mata namah merhatikeun pamajikana anu ngaleyeung teuing kamana boa…dipikir mang APP mah balik ka imah, panasaran mereun sabab lila teu balik deui eta pamajikana ka lokasi babacakan tea…mang APP ka imahna maksud hate rek memastikan tea mereun kitu la…bener teu pamajikana balik ka imah….
Pas ditoong horeng eweuh…aiiih kamana eta nyaah….disiar kamana2…horeng eta panajikan mang APP nyaeta YS horeng aya diimah tatangga nu lain…sarua tageh keur sibuk meleum….kupedah geus janari mereun sabab geus jam 3 isuk, mang APP tea ngajakan balik ka pamajikana…

Tapi pamajikana mbungeun….teuing kesel teuing kunaon boa eta mang APP tea saeutik maksa bari nyeret lengeun pamajikana…ngaan hanjakalna eta mang APP bari mahalaan pamajikana…Uuuu…mang…polisi tamah urusana KDRT….haahahaa…enya bae….
Kupedah teu narima kalakuan salaki na akhirna pamajikan mang APP ngalaporkeun ka mang lisi..atu akibat kalakuana mang APP diancam pasal KDRT…tuuuh enya! Ceuk kula geh…..Hmmmmh

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply