» » Naek Motor Dengda Rp 4.500..


jigana konsep nu dilakukeun ku pamarentah singapura laku mun ditiru ku pamarentah urang dinahal neken angka lobana pengguna kandaraan roda dua alias motor….kiyeu aturana..pamarentah negri sing iyeu nerapkeun hiji aturan saha2 nu wani naek motor ngaliwatan titi2 rawan kamacetan dinagara eta bakal didengda 4500…. Aturan eta lain ngan berlaku jang motor bae tapi jang sakabeh kandaraan nu wani ngaliwatan rute eta,,,,

gede na dengda eta tergantung jenis kandaraana, waktuna jeung jalana….pokonamah kisaran dengda na eta 0.5 dolar singapura sampe ka 6 dolar singapura mun bus...pembayaranageh lain dengan cara mayar langsung tapi make kartu, samacam kartu ATM kitula anu bisa dieusi ulang, mun basa ditilang eta kartuna geus beak eusina, bakal dibere nyaho….anu otomatis nu boga kartu eta kudu ngeusian deui…Ooooo….ho-oh nyah bagus oge….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply