» » Ngalahirkeun ditangga panyeberangan Busway Jeung WC Emol



Nu ngarana ngalahirkeun anak eta mangrupakeun kodran awewe…..nu ngarana ngalahirkeun eta pan lazim namah atu dirumah sakit kaan,,dibantu ku dokter atawa bidan….ngaaaan….pikarunyaeun iyeu la kana hiji awewe anu basa poe minggu kamari tepatnamah malem senen jam 12 peuting goweng2 ngalahirkeun dimana coba??? Ditanggal panyebrangan busway kebon pala Jakarta timurr….allahu akhbaaaarrr
Nempo aya nu ngajuru ditanga busway, otomatis nyieun jajap warga nu harita aya didinya…laju mawa eta wewe tea ka puskesmas nu deket….
Ceuk salah sahiji petugas piket polsek jatinegara arif ngarana, manehna nyaho soal eta kupedah aya informasi yen aya nu ngalahirkeun ditangga panyebrangan busway….saha eta ngarana mang..??? pugguuuuh kula geh teu nyaho teeeh…Iiii…kumaha kawiit mang…?
Masih ceuk arif, kajadian samodel kitu lain karak biyeu the kajadian, satacanageh pernah..ayalah sabelas poe kaliwatmah, nu etamah kula nyaho ngarana the…kiki umurna karak geh 19 taun….manehna ngalahirkeun di WC emol plaza semanggi…waduuh….untung tageh aya petugas klining serpis nu manggihan ju ngalaporkeun ka satpam didinya….
Etamah posisina keur diuk the di toilet, si orokna geus nongol….nempo kitu si klining serpis tea ngumumkeun make toa…untungna eta aya dokter nu kabeneran keur ulin die mol eta…aya 4 doktermah…ju nulungan salamet the anakna lalaki….alhamdulillaaaaah…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply