» » Orok Beuki Cabe



Di ambon aya hiji budak anu ceuk kula mah lain unik tapi aneh…sabab iyeu budak anu umurna karak 10 taun ngabogaan kabiasaan anu diluar, lain beuki ulin tapi kabiasaan aneh….nyaeta beuki ngadahar cabe..teu engeun2 mun sakali ngadahar eta budak beak aspiring mah…edaaassss……lup kula geh nu beuki kana cabe teu kitu2 amat, mun kalobaan teuing eta bawaana laju hayang ka WC bae kula mah…setoorrrr…hahahahaa…..

Budak aneh iyeu ngarana Fara Febrinti Tuahuns, bikang...tina sapoe eta manehna bisa ngabeakeun cabe aspiring metung, hal eta dilekenen ku manehna unggal poe,…beuuuhh….ceuk si tuahun, Beta unggal poe biasa ngadahar cili aspiring metung, teu nyaho kunaon boa iyeu beta teu ngadahar eta cili asa teu dahar nananaeun…wauduuh…teu laku iyeu mun kolotna padagang sambako nyah, mantak beaj didaharan bae ku manehna,,,hahaaa….

Masih ceuk si tuahun, kabiasaan ngadahar cili iyeu geus dilekeunan ku beta ti barang beta sakola TK, ceuk baturmah cili eta seuhah tapi beta mah teu ngarasakeun eta seuhah2 jiga batur….OOooo….pantesan….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply