» » PJU Pejessss…


Keur basa deuk taun baruan, kula nempo aya petugas ti dinas pertambangan jeung energy provinsi alias Distamben anu sibuk tatarekelan kaluhur tihang PJU mungguh namah ngagantian bohlam anu geus paraeh jeung ngahade2keun kabel anu caroplok….nempo kitu kula ngucap syukur ahirna pamarentah ngadenge oge kana kahayang masyarakatna anu hayang PJU hirup…kula teu inget mun harita saminggu deuk ka taun baruan….hahahahaa…..

pas kula engeuh laju pesimis sabab biasana nu kitumah ngan momentum doang…jadi dicaangkeun geh jang nyaangan para wisatawan anu daratang ulin ka tempat wisataaaaa….hareuuughhhh…

Ceuk kula, pasti ke geus lewat taun baruanmah eta PJU pejesss deui…ho-oh bae….padahalmah nyaaah ingkeun bae dicaang2keun ja tiap bulana urang kabehan mere 3% kana pamarentah daerah mun unggal mayar listri ka PLN…bahkan ceuk PLN geh tiap bulan eta setor duit nu 3% tea ka pemda….coba bayangkeun aya 800 rebu na beh penduduk pandeglang mere 3% ti total tagihan listrik PLN, geus sabaraha ratus juta eta nu asup ka pemda….tapi nu dibayarana nyaeta PJU kalah ka pararecak…kumaaaahhhaaaa iyeuuuu…..dasarmah jalana loba urut meteoran dararongklak ditambah deui PJU na pecak deui….hadeuuuh….kudu isin ihh ja geus taun 2014…


(02012014/Saety Benteur)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply