Dibalik duka nu dirasakeun ku masyarakat sinabung karo sumatera utara, aya rumor nu jadag2 barijeung ngagetkeun jagat,,,sabab aya berita yen Badan Nasional Penanggulangan bencana alias BNPB nyadiakeun hiji tenda husus jang ngajamu bapak mpres bahkan ceuk beja tenda eta bakal jadi tempat heesna salila ngalongok masyarakat karo anu keur panen ku debu gunung sinabung….edaaasss…..

Mun enya bener terlalu amat nyah….daripada jang nyieun tenda doang saharga 15 M atu mending dipake nyieun sesuatu anu ngabantu masyarakat didinya atawa bagikeun ka sakabeh masyarakat nu kena dampak gunung sinabung nyah…?

Pakuat kait jeung hal eta, jubir bapak mpres ngomong yen berita eta teu bener alias ngan isu doang…nu benermah eta harga tenda ngan 60 juta doang….Oooo…..mun diitung jeung eusi na pak..??? kira2 baraha eta nyah? Ja lengkap, sarana na kelas VVIP…aya toilet, kamar mandi, AC nangtung jeung sagala hehoh…hayooooo….heheheheeeee

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply