» » RSJ Husus Caleg


Dibabaraha daerahmah geus aya nu nyadiakeun rumah sakit jiwa husus jang para caleg anu turun di taun 2014 iyeu…..ngarep aya nu stress sih henteu…tapi jang persiapan bae mereun nyaaah…sbaab kasus 5 taun kaliwat geh aya caleg anu saletres barang nyaho eleh dina pamilihan…..sabab ditaun iyeu cenah diprediksi bakal oloba caleg anu stress kupedah kahayangna anu baleuwih,,,,hayang kapilih tea jd wamil rakyat kitula…sampe2 nekad ngalakukeun nanaeun geh….

Mangkana kunaeun KPU ngawajibkeun nu ngarana caleg dipariksa kasehatana, lain soal panyakit fisik bae tapi oge tes pyisikis, sabab ja eta la bisi kitu doang…hahahahaa…..nempo tina pamilihan basa 2009 kaliwat,,,,loba caleg anu ngamar di RSJ….sabab ceuk beja para caleg anu ngamar di RSJ iyeu mangrupakeun caleg anu degeul teu mariksa kondisi kasehatan jiwa na…Oooooo...

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply