» » Sendal Jepit Presiden


Jigana jalema samodel jokowi atawa presiden iran Mahmud ahmad dinejad boga batur anyar anu ngabogaan karakter hamper mirip…nyaeta sederhana….sangking sederhana na iyeu jalema sampe2 ngalantik mentrina ngan make sandal jepit jeung calana panjang warna hideung plus kameja…hahahaa…..saha yuuh….eta presiden Uruguay Jose Mujica basa leur ngalantik mentri keuangana…

Jadi emang jose Mujica iyeu dikenal ngabogaan prinsip hirup hemat ku rakyatna..Mujica dina kahirupan sasapoena teu ngamangpaatkeun sagala pasilitas nagara, bahkan……gajih nageh disumbangkeun kuabehh jang kasejahteraan rakyatna…eduuun…nyah….coba diindonesia nu ngarana pamingpin kitu nyah moal aya eta raskin, moal aya eta BLSM jeung sajabana2…. Lain eta bae manehna henteu cicing dirumah dinasna malah cicing di hiji apartemen anu bakamar lenyun…mun kamana2 geh manehnamah teu kudu repot dikawal make mobil nguing2….sampe ring 10….hahahaha…nyantai bae manehnamah mawa mobil VW kodok jadul boga sorangan…..

Akibat kalakuan samodel kitu, Mujica sering dijuluki presiden termiskin didunia, menang julukan kitu Mujica negeskeun yen sikap manehna smodel kitu kupedah manehna sadar masih loba rakyatna anu sarusah kitu ceuk sang presiden anu nagarana menang predikat Negara terbaik ditahun 2010…

(02012014/Saety Benteur)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply