» » Tihang Kasalameutan



Nu geus lila teu balik ka garut atawa nu ndek balik ka garut ulah kaget nyaaaah….mun dijalan keur kajebak macet jadag2 aya sora awewe anu ngingetan sangkan waspada, sabab eta teu ba wujud ngan sora doang….bisi jajap doang…hahahaa…..eta sora datang tina hiji alat anu emang sangaja dipasang dititik2 rawan macet…ngarana tihang kasalametan.
Rambu eta kakara dipasang ku Jajaran Satlantas Polres Garut basa ahir taun kamari. Ceuk kasatlantas polrest Garut AKP Bariu Bawana, rambu tihang eta the geus dipasang di 20 titik anu emang dianggap rawan macet jeung rawan laka lantas digarut…euuuu..hade nyah mun eta dipasang oge didaerah urang…
Alat iyeu sangaja dipasang the jang ngingetan para pengguna kandaraan sangkan taat kana aturan lalu lintas, komo pan kiwari motor ting seak mobil ting sarebet bae….enya benerr pak…salian eta… tiang kasalametan iyeu geh ngingetan kana sakabeh pangendara sangkan ulah bari ngome HP mun keur mawa kandaraan, kudu make sabuk pangaman, make helm anu standar, kudu daek nyaangkeun lampu kandaraana mun beurang ulah peuting bae…..borooo pak..puguh didiyeumah najan peuting geh sok aya bae nu telok nyaangkeun lampu kandaraana….mentang2 cicing dibanten….hahahaa…..
Masih ceuk kasatlantas, rambu tihang kasalametan iyeu the eusi na ngan sapeker, jeung lampu silang, ari eta bisa basora apanan make setrum teeh tapi lain setrum tina PLN ngalainkeun setrum ti langit langsung hah?? Maksudna make sinar mata poe teeeehhh…Ooooo…bisi…hahahahaa

(Saety Benteur)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply