» » Tukang Tambal Ban Perboden


Teuing akibat keheul atawa kunaon boa Polda Metro Jaya memento ka Pemprov DKI Jakarta sangkan nga kaji ulang marakna tukang tambal eban di Jakarta apakah tempat nambalna geus sasuai aturankah atawa henteu….pamenta polda eta pakuat kait jeung loba na timuan kasus tebar paku dijalanan…Ooooo…..pan nyalahkeun tukang tambal eban nyaaah….apakah tukang tambal eban dijakarta sudah begitu sadisnya,…?

Nanggapi pamenta polda wakil Gubernur DKI Jakarta Basuki Tjahaja Purnama alias ahok ngoceh, yen pemprov DKI Jakarta teu bisaaa samena2 ngusir tukang tambal eban…sabab urang teu bisa kitu bae ngleungitkeun rezeki batur, mun tamah aya pakuat kaitna jeung kamacetan teu nyaho teuing….kitu ceuk ahok….nya pak…tukang tambal ban geh boga beteung…bisi mah lain eta palaku penebar ranjau paku dijalan nyaaah….mereeuunn tageeeh….heheeee


(Saety Benteur)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply