» » Usim kampanye Artis Orgen Larisssss


kedeng deui usim kampanye….pikeun palaku seni nyanyi dangdutmah momentum jiga kitu mangrupakeun kesempatan bagus jang ngadulang duit…sabab biasana para caleg atawa para plotikius anu terjun dina arena perpolitikan mah loba nu mariceunan duit…mun didaerah jawa baratmah tepatna di pantai utara atawa pantura mah aya hiji artis dangdut organ anu pasti kacipratan rezeki tina momentum politik 5 taunan iyeu…sebut bae ngarana Diana sastra…..manehna kakarak terjun ka dunia pernyanyian dangdut iyeu basa 1997 dibayarnageh harita ngan Rp 35 rebu eta jang sakali pentas, eta baheulaaa kiwarimah manehna geus maju bahkan boga grup dangdut sorangan plus belasan artis anu siap ngramekeun pesta demokrasi 5 taunan……

jeung siap manaskeun panggung kampanye..beuuuh…badeng2 diurang geh mereun nyaah….loba anu kaseleran duit kampanye caleg henteu? Hahahhaa sugaan nyaaaah…eta ceuk beja kiwari manehna matok harga bayaran 6 juta jang sorangan…mun plus jeung grupna eta Rp 25 jutaan beuuuh eduuun….aya duitan nyaah….hahahaaa…..

ceuk manehna, teeeh…dina momentum politik jiga kiwari eta lain ngan duit bae nu rabul, tapi oge si penyanyi bisa kabawa popular apanan sering nyanyi dari panggung ke panggung, nyaho sorangan mereun mun partai geus ngayakeun hiburan massa nageh rebuan..ho-oh benerrrr….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply