» » Anak DURHAKA!!


Geus jadi kawajiban mun anak eta kudu ngahormat ka kolot….tapiiii jiganaaaaa hal eta teu diterapkeun ku katilu anak lalaki sabab eta katilu lalaki tega maehan indungna sorangan…..lain eta bae bahkan eta anak durhaka tea ngadahar organ vital bagian jero indungna ngarana bi musala amil 56 taun umurna…astaghfirullah………tereh kiamat oge jigana….

Hal eta terjadi difilipina, taah kabongkarna kajadian iyeu kupedah aya babaraha tatangga deket imah bi musala anu curiga kana sora2 aneh diimah bi musala salaila babaraha poe….kupedah criga tea mereun nyaaah….eta warga didinya lapor mka mang lisi…..teu lila, datang beeh eta polisi ka TKP…..bener oge terjadi pembunuhan yang snagat sadissss……polisi nimukeun mayit bi musala geus ajur sabab geus menang ngamutilasi…bahkan aya babaraha bagian awakna anu leungit….allahu akhbarrrrr…..

Kupedah teu nempo nu lain, pihak kapolisian nuduh katilu anakna bi musala lah anu ngalakukeun pembunuhan keji eta….dituduh kitu, ka tilu anakna bi musala, laju ngabantah…..hal eta dilakukeun justru hayang ngabebaskeun beban indungna tina panyakit anu geus lila nempel diawak indungna…astagaaaaa...palias…paliassss….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply