» » Imlek, Pedagang Untung


Basa poe jumaah kamari tanggal 31 Januari 2014 manrupakeun poe pergantian tauna katurunan tionghoa…pokonamah nu agamana kresten, katolik, budha jeung sajabana yang penting katurunan tionghoa eta pasti ngarayakeun, sabab dina tanggal 31 januari eta pananggalan anyar dikalender cina dimulai….taun iyeu mun dina kalender cina mah taun 2565.
Ayana perayaan taun baru imlek, ngadatangkeun rezeki pikeun sajumlah warga anu jadi padagang dadakan disekitar dilangsungkeuna taun baruan imlek nyaeta di vihara Avalokhitesvara nu aya diKampung Pamarican, Desa Pabean, Kecamatan Kasemen, Kota Serang, Banten anu beuuuh kelar beeh….

Salah sahijina bi junariyah padagang minuman anu menang rezeki lumayan….ceuk manehna..lumayanlah the mun keur rame kiyeu mah, biasana pan kula paling geh ngan menang Rp 50 rebu, iyeu mah kula menang 100 rebumah…heh ja heu-euh…..hal anu sarua oge dialaman ku padagang karediok ngarana bi humaeroh, lumayan the kula menang bangsa 300 rebuanmah…biasanamah paling geh 100 rebu teah….ngan hanjakal the kula teu menang angpao…laju hayang kitu bibi…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply