» » Kolor Ijo Katewak


Masih inget teu kana kolor ijo…??? Basa taun 2000an mah eta kolor ijo terkenal jasa, sampe geger ka ujung banten…..loba ibu2 anu sarawaneun bahkan teu bisa sare lepa sabab eta kolor ijo incerana ibu2 ceuuunaaah….lain ibu2 rumah tanggi bae nu sieuneun, ka bapak2 nageh was2 sabab iiluanan teu bisa sare ja sieun ngaganggu pamajikana…hahahahaaa….

Ti sabarang gegerna kasus kolor ijo pihak kapolisian geh iiluanan sibuk, sabab eta kolor ijo dina ngajalankeun aksina lain ngan merkosa tapi oge ngagondol pakaya korbana…bahkan maling mereun nyah…..najan kasusna geus raib…tapi pihak kapolisianmah jigana masih nyiar saha sih sabener na iyeu si kolor ijo, jalema ta jurig….sabab basa eta gegerna kolor ijo iyeu bisa lengit…..

Sanggeus sapulu taun ahirna perjuangan jeung pengorbanan polisi ngabuahkeun hasil, sabab si kolor ijo katewak….ngarana Buasir Nur Khotib 50 taun umurna….euuuh…ja boga ngarana nyah? Berate lain jurig tamah…..anak pamajikanamah teu nyahoeun mun mang buasir iyeu manrupakeun pemeran utama si kolor ijo, sabab skaanyho kaluarganamah mang buasir iyeu, boga pagawean,….tilu malahan….nyaeta tukang giling pare, nyieunan pupuk jeung tukang video shuting hajatan….wuaduuuh,,,,,

Dina unggal ngajalankeun aksina si kolor ijo iyeu pasti mawa2 3 barang nu dijadikeun jimat, nyaeta clurit, batu hiding, jeung azimat. Ceuk si kolor ijo eh mang buasir, Azimat2 tadi jang ngalindungan kula ne….sangkan nu boga imahna sare tibra jeung sangkan teu kadenge2 nanaon ku tatangga najan aya nu ngagorowok geh ti jero imah…wuaduuuh…serem amat nyaah…palias2…tewaaak pak…tuman!!!

Masih ceuk mang buasir, kula ne biasana satacan asup ka jero imah nu dijadikeun target, kula maca mantra heulan, geus kitu kula ngurilingan imah korban sakali puteran. Geus kitu karak kula asup kajero imah dengan bebas nyah neee….beuh…beuuh…..kituuuu horeeeeng

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply