» » Korban Banjir Dusun!!!


Karerok oge nyah mun nyanghareupan jalema nu kena musibah banjir...dibantu salah, teu dibantu komoooo…..jadi serba salah tea, hal iyeulah nu keur dialaman ku mang sartono warga cipinang jakarta timur…anu maksudnamah hadeee sih ngabantu warga nu kena musibah….ngaaaan bentuk bantuana nyaeta sangu jeung mi instan ditolak mentah2…gara2 naeun cobaaa..??? ngan gara2 sangu jeung mi instan nu diberekeun ku mang sartono tea teu sasauai selere cenah…wuaduuuuh…….geus aya nu daek mere bae geh geh syukur nyaaaah,……yeumah urusana dibere hate menta jantung…..saha sih??? Hahahahaaaaa

Ceuk mang sartono, kula eta the ngabantu geh duitna hasil kukumpul ja ku hayang2 ning kami ngabantu dulur2 nu keur kena musibah….naeun kalah ka ditolak teeeh…beuuuh seneub the iyeu kana hulu angeun…ho-oh pasti!! Tadinamah kami mere kadaharan anu serba atah the jeung mi instan….ngan basa rek diberekeun, warga nu dilongok ku kami eta marenta snagkan mun mere bantuan kadaharan nu geus asak bae….ahirna ku kami dibarawaan deui, ju kami nanjerkeun sasaungan husus jang ngasakeun…..

pondok crita geus arasak beh eta, ku kami dibagi2 keun….pas deuk dibagi2keun eta warga nu kena banjir teaaaaa….masih nanyaan keneh bae…eta laukna naeun??? Masya allaaaaahhh……mejeuh mang dibantu2 amat nu kitumah….berekeun bae kana nu butuh….gitu aja koq rempong….
Masih ceuk mang sartono, ngadenge kitu kula hatemah emosi the hayang marah tea, sabab kami geus cape2 ngasakeun….kalah ka dikitu2…..hmmmh heu-euh nyah…korowot naeun mang…hahahahhaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply