» » Korban Longsor


Keur basa kajadian longsor di jombang jawa timur basa poe salasa 28 januari 2014……loba warga nu jadi korban, diantara korban aya 2 jalema nini2 jeung aki2 ngarana mang Sunarimo jeung nyi Mukhayaroh anu teucan kapanggih……TNI jeung Tim SAR geh sampe ka diturunkeun jang nyia kadua nini2 aki2 tea….bahkan sampe ka ngagelar shalat goib sagala ja hayang geura kapaggih tea….alhamdlulillah eta ditunjukeun jalan…nini2 jeung aki2 tea kapendak…dihandap reruntuhan imah warga…..posisi kaduana keur berpelukan diranjangna….allahu akhbar…..jigana keur sare lepa mereun nyah basa musibah longsor kajadian….hmmmh…musibah…musibah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply