» » Kuburan Ceurik


Warga kertapati keur digegerkeun kuayana kuburan anu ngaluarkeun sora ceurik….awalnamah warga didinya kaget sabab salila bataun2 cicing deket kuburan eta karak iyeu ngadenge kabar soal eta…..kupedah pansaran..ahirna warga didinya nyalidiki…hayang ngabuktikeun doang bener teu sih berita soal eta….ceuk salah sahiji warga didinya, ngarana mang oka, kula teu percaya teeeh kana berita soal kuburan ceurik, mun sora anjing mah kula percaya sabab mun etamah kula sering ngadenge….Oooooo….

Hal anu sarua oge diungkapkeun ku warga nu lain, mang zulkarnain…kula geh teu ngandel teeh…soal ayana kuburan ceurik eta….kula pernah nyalidi teeeh soal eta….pas kula mantau ja etamah sora anjing lain sora nu ceurik….teuing kumaha bieuan eta rumor eta bisa aya….
Jujur ayana isu samodel kitu, kula jeung warga nu lain jadi sasah jeung teu tibra sare…atu kumaha ja anak pamajikan kami didiyeu jadi teu barisa sare teeeh…ahirna kula para salaki anu ripuh….jadi beh kabawa sasah….OOoooo….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply