» » Narsis Jeung Mayit...


Pangaruh perkembangan jaman jeung canggihna tekhnologi, nyieun sabagian masyarakat urang geus jiga nu alay kabeh….komo kiwari loba nu ngarana social media alias sosmed jiga fesbuk, twitter, intagram, path…..taaah….akibat lobana sosmed tadi nyyieun jalema kiwari aralay, saking alayna eta teu masini keur hujan, halodo, guludug bagederan pasti uplod poto…..lain eta bae bahkan nu ngarasa boga bengeut mah eta sok narsis tea ngaplod foto bengeut sorangan, tangka ngajararebebeng diFB atawa twiter….

Mun ngaplodna sabatas foto kadaharan atawa bengeut soranganmah teu nanaeun sih…ngaaaan ulah sampe jiga nu dilakukeun ku salah sahiji siswi orok amerika……manehna beak dicacaprak gara2 naeun coba?? Gara2 manehna ngaplod foto sorangan digigir mayit nu geus jeger…astagaaaaa……..atu ho-oh tamah neeee…bahaja2…..
Saking alayna eta nyaaah….hadeuuuuh….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply