Aya aya baeeee iyeu kalakuan orok luar mah nyah….aya hiji lalaki diadili…gara2 naeun cobaaaa….??? Gara2 manehna ngintip pamajikana sorangan keur mandi…denggeeeee…..hooop keruddd…..teu ngaradig….jadi iyeu lalaki anu boga ngaran Hobart iseng nyieun lobang leunyun dikaca nu aya dikamar mandi na…..iyeu yeuh karak OBIBO…hahahahaa……

Aneh emang….ceuk beja kalakuan mang Hobart iyeu terjadi basa mang Hobart jeung pamajikana keur biasaaaa perang dingin…..
Ceuk pamajikana, teuing saha boa ngarana..sebut bae bi sarminah nyaah..hahaha….kalakuan salaki kula iyeu ne,,,lain iyeu bae tapi geus ngadua kalian…nu pertama mah ku kula masih dihampura…bahkan manehnageh sampe ka nanda tangan pernyataan sagala, yen manehna moal ngulang kalakuan samodel kitu….ari geus kunaeun eta kalakuana kumaat deuiii…..kula kesel nempo kalakuana ahirna ku kula dilaporkeun beh….tuman!! Ho-oh satujulah….hahahahaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply