» » Orok Leutik Kabawa Nu Maling


Aya kajadian anu rada piseurieun ceuk kulamah….TKP Na dibandung…jadi aya budak umurna karaka geh taun ngarana Cristian Moses Tandayo, iyeu orok kabawa kunu maling mobil…piseurieuna eta budak ditimukeun aya diimah kaka tere na…eleuuhh…kumaha bieuna nyaaah….hahahahhaa….

Kiyeu caritana,,,,basa kajadian eta indungna jeung supirna marker mobil nu dipaling tea di sekitar kopo soreang kampong leuweung kaleng katapang bandung….sabab deuk meuli kadaharan…taaah….geus diparkire….tarurun beh eta indung na tea jeung sang supir….si budak ditinggalkeun dijero mobil sorangan…..otomatis teu dikonci ja aya jalemaan iyeuh dijero mobilna….teu lila eta slup beh nu maling asup kajero mobil barijeung langsung aber acir mawa eta mobl…..

nu maling jigana teu engeuheun mun dijero mobil aya orok….ngaaan anehna kunaeun eta si orok tea bisa aya diimah kaka tere na nyaaaa…hayoooooooh……ulak2an kula puguh mang lisi didinya geh tecan nyahoeun…wayyoooo….ke tunggu edisi berikutnyah…hahahahaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply