Polisi RW..? bagus jigana eta konsep nu keur digagas ku satuan polisi dibanung….ceuk beja konsep eta bakal geura diluncurkeun dina waktu deket…..konsepna eta hiji RW bakal ditempatkeun hiji polisi pangkat Brigadir…..maksudnamah jang ngajaga kondusivitas situasi dimasing2 RW….tah ngke na hiji RW eta dikawal ku polisi…baguuuus kaaaan…..iyeu lain RW nu jadikeun polisi nyaaah….tapi di hiji RW ditempatkeun hiji polisi….kituuuu maksadna….

Ceuk Kapolrestabes Bandung Kombes Pol Mashudi, ditempatkeuna mang lisi di unggal RW eta salain jang ngajaga kondusipitas kampong oge jang ngabaturan babinkamtibmas…Oooo….ho-oh sendah ulah sorangan bae nyaah,,,,hade…hade,….

Ngkena eta, polisi RW anu ngalaporkeun bisi aya nu kapalingan atawa aya nu ngalakukeun tindak kajahatan dikampung….salain eta, polisi RW oge disiapkeun jang ngalatih hansip jeung satpam…Mmmmmm…..bagus jigana nyaah mun dikopi paste mah…heeeee…….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply