» » Rel Kareta Kopong


Karerok oge nyaaaah,,,,mun hirup nyekeul asas lumayan…sabab nempo nanaeun geeeh pasti lumayan baeee….hahahaaaa….jiga nu terjadi di daerah cilegon…teuing sareukseuk atawa hatur lumayan tadi…ka bantalan2 besi kareta api geeeh dikilo! Wuaduuuuh….nyahoo bae nyaaah eta kana piduiteunmah….mangkaning bantalan beso kareta api mah sakilo na lumayan sabab besi pinuh lain besi kosong….
Mangakana dicilegonmah eta loba bantalan besi kareta anu karopong komo disekitar samang raya eta eweuh bae moal uman….ku oknum nu teu bertanggung jawab anu eta tadi nu nyekeul asas hatur lumayan tea…hahahaaa…..dina poe sabtu kamari baegeh, eta aya mereun 150 bantalan besi kareta anu beratna 60-70 kg ludesssss…teuing saha boa eta nu ngilo….

Ceuk sumber anu mbung disebut ngarana nyarita, satacana eta teeeh emang aya jalema nu menta bantalan besi kareta api didiyeu, ngaaan ku kula teu dibikeun atu jang naeun jinganan…atu jeung ditukar barondong mereun paaak…hahhahaa….masih ceuk si sumber tea…..teu kungsi lila jalema nu menta besi tea balik deui barijeung mawa babaturana loba, atu kula teu walakaya ja nempo jalema sakitu loba na….beuuh….modus tamah paaak…hahahaaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply