» » Rp 181 Triliun


Ceuk beja pamarentah ditaun iyeu bakal gencar masarkeun penggunaan gas bumi jang rumah tangga anu sabulana 50 rebu teaaaa….bahkan eta kiwari pamarentah keur sibuk ngabangun pipa saluran jang ngajalankeun rencana eta…teuing aya naeun deui nyaaah….mun alesana masih rugi rugi naeun nyaaah…sabab Badan Pusat Statistik alias BPS ngalaporkeun yen taun kamari bae geh eta pamarentah urang nga jual gas 25,1 juta ton dengan harga US$ 18,1 miliar mun dirupiahkeun eta kira2 nyampe ka Rp 181 triliun. Laju kamanaaaa eta duit na nyaaah…???

Anda penasaran..??? sammma saya juga! Hahahaaaa….
ceuk mang elan mah eta geun Kepala Bagian Humas SKK Migas, info ti BPS eta teeeeh,…..masih kotor jadi ncan bersih sakitu eta….teu sakabehna asup ka kas nagara …sabab aya potongan jang kontraktor, pajak, nagara, jeung…jeung ka imah nya pak..? hehheeeeee…..
Ujung2na asup ka nagara mah paling geh 60% na….kira2 sabara eta nyah 60% na Rp 181 triliun…?? T’aiiiiisssh….coba pang itungkeun…hahahahaaaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply