» » Surudna cilaut karangantu ngadatangkeun rezeki


Surudna cilaut karangantu diserang sampe ka sakilo meter pikeun sabagian wargamah nyieun sasah, tappppiiii…jang sabagian deui mah justru ngadatangkeun rezeki…sabab dengan surudnyah cilaut karangantu warga nu didinya babari nyiar kerang tiram…beuuuh…..
Ceuk sarja, sabarang prak cilaut didiyeu surud teeeh kula sa anak nyaliar kerang….jadi babari tea ngalap kerangna, biasanamah kula rada harese tea nyiar samata geh…yeumah dengan surudnyah cilaut didiyeu kula jeung anak2 kula jadi rajin tea kitu la…neangan kerang.

mangkaning kerang didiyeumah mun hahajaan sok rada hese…jadi bagi kulamah surudna cilaut iyeu lumayan teeeh,…bisa jang nyambung nyawa, sabab dapur kula bisa ngebul…ho-oh siiih kadinya namah maaang…ngan kami nu didiyeumah was was ja ku sieun tea bisi aya tsunami doang jiga di aceh tea….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply