» » Jadi Baramaen

Iyeu aya deui carita anu cukup miris…..jadi aya hiji anak anu geus dua minggu nyiar indungna sebut bae ADK 24 taun umruna anu bak beuk nyiaran indungna sabab geus dua minggu indungna eweuh balik ka imahna. Taaah…geus lwat dua minggu eta ahirna si ADK tea menang habar oge soal indungna…ngaaaan manehna kaget sabab infona ngabejaan yen indungna si ADK iyeu kajaring razia penyandang maslaah kesejahteraan alias pengemis…wuaduuuhg…

Si ADK iyeu nimukeun indungna nu ngarana dewi Wijaya sianturi 46 taun aya dipanti social cipayung Jakarta timur. Nyaho kitu atu si ADK tea ngaginggiwiiik mewek sabab kauruhan nyaho indungna jadi baramaen dijalan. Lain eta bae si ADK geh isin mereun sabab manehna sarjana ti salah shaiji universitas terkenal dijakarta. Ceuk ADK, kula geus sebeh teeh nyaram indung kula sangkan geus mejeuh tukreh bae diimah ulah gawe nanaeun deui, ja awakna geus kolot, teuing nu gawe sendah kula bae ja kula geus gawe ngajar teeeh….sagala pikabutuhna ku kula ja dipinuhan teeeh…..teu kakurangan nanaeun teeeh…..mun kula nyaho indung kula jadi baramaen haram najiss teeeh ku kula moal diingkeun….hhhmmmh hese mereun ka biasa digawe tah cicing diimah….asa teu baretah tea mereuuun…..

Enya siiih tea kadinya namah ngaaan ulah sampe ka baramaen kituuu teeeh ja kula teu kolu nempo nageh….hmmmh karerok oge nyaah….piraku ta kudu dikereum nyah….
Mmmmmm…emangna kotok…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply