» » Bentrokan Hari Buruh

Pokonamah edisi kali inimah kula deuk ngangkat soal may day beh alias peringatan hari buruh…..tah mun tadi dicina buruhna ngeusi peringatan hari buruh taun iyeu dengan cara jalan…sampe ka ngabeakeun tiket kareta api……mun di turki istambulmah lain deui…..peringatan hari buruh taun iyeu diwarnai ku sajumlah aksi protes anu nimbulkeun kisruh…..najan pamarentah turki ngalarang ayana demo dina peringatan hari buruh taun iyeu, tapi ja sigana anggeur bae teu mempan….buktina para buruh didinya jojong ngalakukeun aksi demo…..

Dina ngajalankeun aksi demo na, para buruh dididnya ngonsentrasikeun aksi na dialun2 taksim…..samacem aluan2 pandeglang mereun nyah mun didiyeumah…hahahaha….akibat teu patuh kana aturan pamarentah….para buruh nu daremo tea dibubarkeun ku polisi turki make naeun coba..????

Make semprotan cai!! Alabatan kembang bae batur nyaaah….make disiram sagala….hahahaha
Mun taun kamari mah, hari buruh diturki dieusi ku kagiatan demo gede2an…sampe ka nimbulkeun gerakan besar anti pamarentah……akibatna 50 jalema gareuring jeung 140 nu laina ditahan…wadoooh….lain upah dinaekeun tamah kalah ka gearing awak….haahaaha…sakali2 mah mending ngayakeun kagiatan anu berbau social hade jigana eta…heheheee…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply