» » Buruh Juga Manusia

Dimomentum hari buruh taun iyeu diindonesia mah anu mangrupakeun pertama kali na asca diketok palu ku bapak mpres basa taun kamari yen mulai tanggal 1 mei taun 2014 dijadikeun hari libur….pakuat kait jeung hal eta, Gubernur DKI Jakarta Joko Widodo nyayangkeun Hari Buruh Internasional anu dirayakeun dengan cara berpesta pora bahkan ngayakeun konser sagala…anu geus pasti ngabeakeun duit anu teu saeutik……emang siih eta duit dikumpulkeun tina iuran para buruh…tapiiii nee jigana asa ku heman eta duit mun dipake jang kikituan doing atu mending geh dipake ngabantu babatuaran sesame buruh anu nasibna goring….sabab teu saeutik buruh anu ngalami kacilakaan basa keur gawe…bahkan aya nu sampe cacad permanen sahengga teu bias nyiar duit deui jang anak pamajikana….kitu ceuk mang jokowi….ho-oh iyeuuh nyaah…..

Atawa mending geh eta anggaran menang ngumpulkeun ti para buruh tea dibelikeun ambulans jang paparagieun kaluarga buruh…..ja nasib jalema mah eweuh nu nyaho….sabab saha nyaho jagisuk pageto eta nu kiwari arilu demo dibere naas…..lumayan pan jang nganter jemput buruh anu gearing….ja nyaho sorangan mun ngarental mobil sasangajaan eta biaya sewa na lumayan mahil….enya benerrr…..Oooo…pantesan babaraha kali diondang diacara peringatan hari buruh telok dating horeng kituu….hehheee…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply