» » Hari Buruh, 8 Juta Tiket Kareta Api Ludes

Hari buruh alias may day mun ceuk orok walanda mah….lain ngan diperingati ku buruh nuaya diindonesia bae tapi oge ku sakabeh buruh nu aya disakabeh nagara…..salah sahijina…buruh dicina……diditu geh hamper sarua…peringatan 1 mei eta teu ngan dieusi ku sajumlah aksi demo bae tapi oge dieusi ku kagiatan wisata alias jalan2,….atu haddeee nyaaah……ngaaan akibat ayana libur panjang hari buruh dicina….jutaan tiket kareta ludessss……dina itungan poe…beuuh…atu kelar tamah nyah…..

Ceuk beja, perjalanan kareta dinagara tirai bamboo iyeu diperkirakan bakal tembus hengga 10 juta dina poe jumaah kamari….mangkaning eta jang perjalanan salila 3 poe…..lain eta bae, dina poe rebo bae geh eta sapoe satacana nyampe 8,76 juta warga Cina anu geus ngalakukeun perjalanan make kareta…jumlah eta naek 20,6 naek dibandingkeun jeung taun kamari dina momentum anu sarua… mangkana jang ngatasi lonjakan penumpang, pihak kareta cina geus nyiapkeun sahenteuna 346 kereta tambahan. Eduuunn nyaah…jigana endah nyah mun peringatan hari buruh di Indonesia dieusi ku kagiatan anu positif jiga dicina iyeu nyah….ulah daremmooooo baeeee……ja cape ngabandungan nageh…hehehee…..pissss…..

About 93.7 Krakatau Radio

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply