» » Leuwih Milih Kawin daripada ilu UN

Nu ngarana budak anu diuk dibangku sakola SMP?mts mah iyeu keur garalau alias nganganjung sabab keur nyanghareupan nu ngarana Ujian Nasional alias UN…..tah kondisi anu sarua oge dialaman ku budak SMP/MTs nu aya dikabupaten Bengkulu tengah…tapi ceuk bejaaa didinya mah loba anu teu arilu UN sabab leuwih milih kawin daripada ilu UN…dengeeee……kira2 aya lah 5 siswa mah eta nu kitu la….harrggghhh

Guru na pangdenge teu nyarahoeun mun murid2 na karawin, sabab dina izin namah eta budak geuring…..tidinya teu arasup deui…..taaah….kadiyeuna keun pas disalidik ku pihak sakola masing2 horeng geus karawin….hmmh nepak tarang lajuna…pajarkeunamah kawin eta segampang mengupdate status dina fesbuk mereun…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply