» » Mayit Karung

Salain dicikeusik iyeu geh aya deui penemuan mayit, kali inimah dikampung sawah desa tanjung jaya kacamatan panimbang anu sarua nga gegerkeun warga didinya……mayit nu ditimukeun eta berjenis kelamin lalaki….anu dibungkus ku karung saparo ku kardus saparo..teu muat jigana eta nyah…koat disambung kitu batur rook……hadeuuhh…..eta mayit ditimukeun selang sapoe jeung nu dicikeusik tea nyaeta tanggal 2 mei na jam 9 isuk….mayit anu kali inimah teu jelas…ngarana saha, imahna dimana…sabab teu dititipan KTP….dengeee….haahaaa…..ngan hiji doang nu pastimah nyaeta eta si mayit mangrupakeun korban pembunuhan….hadeuuuh….naeun iyeu nyah parangsa didaerah ku loba penemuan mayit…..keur bulan kamari pasangan suami istri tea nu orang bandung anu dipiceun diaerah cikedal….iyeu deui aya….hareuuughh….

Ceuk beja…..mayit ditimukeun ku warga anu kabeneran mentas lewat dinya, ngarana mang karna……eta manehna mungguh namah deuk ngalap suluh dileweung…..taaah basa mentas tea eta mang karna nempo aya karung ngajugug..pajar naeun mereun nyaah……kupanasaran tea eta mang karna nyamperkeun…pas didekeutan naeun eta karung badarahan…..nempo kitu mang karna tea kaget…..dibuka lah eta si karung tea….pas dibuka mang karna tambah culinghak sabab katempo suku jalema……tidinya laju burisaaattt bae eta mang karna tea lapor ka polisi…..hehh heu-euh calakan…..teu lila polisi laju daratang….ngaaan kupedah teu jelas identitasna….si mayit dibawa ka RSUD serang rek diotopsi….sendah kanyahoan mereun nyah…paehna kumaha…..

taaah bisi iyeumah bisi kaka teteh aya nu kaleungitan cobian bae taros ka polsek panimbang atawa polrest pandeglang…..pajar kulamah iyeu daerah pandeglang bagian selatan ngan potensial jang miceunan motor bodong bae horeng ka mayit2 geh kiwari mah potensial dipiceunan didaerah selatan nyah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply