» » Mayit Taranjang dicikeusik

Keur basa poe kemis kamari warga desa suka waris kacamatan cikeusik digegerkeun ku ayana penemuan mayit anu ngagoler dipinggir aliran cai terusan cijambu. ceuk beja mayit iyeu ditimukeun ku budak bakecret anu keur arulin dididinya…eta si mayit keur ditimukeun geh emang geus teu sabaju…..

Tragisna eta mayit, salain teu sabaju oge bobogaana jiga nu menang motong…allahu akhbarr…..sabab aya luka jiga urut benda tajam…mangkana warga didinya ngaduga yen eta mayit mangrupakeun korban pembunuhan anu sangaja dipiceun didinya….astaga……bisiii…yeumah nyah…bisi aya nu kaleungitan eta mayit kiwari aya di RSUD Serang……eta mayit ngarana Suganda bin eman…..orok kampong pasir ragaji, desa cipinang kacamatan rumpin kabupaten bogor jawa barat…waduuuh……piraku mayit buangan deui nyah…..Hmmmh……

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply