» » Pertanyaan UN Keceng Hiji

Lain deui persoalan anu muncul di Pelaksanaan Ujian Nasional UN Tingkat SMP sederajat di Medan mah…anu secara umum berjalan lancar….ngaaan masih ditimukena kendala dina lembar soal UN...lain soal anu berbau politik, ngalainkeun ayana lembar soal anu lengit…Iiii…kamana cenaaah eta…..

jadi 1-44 mah aya…soal nu 45 eweuh….teuing poho ngetik atawa tinggaleun mereun eta…..najan kitu…proses UN didinya teteup berjalan…atu rek dikumahakeun onam mereun nyah…pirakuuu ta gara2 hiji nomor soal…UN kudu ditangguhkan….sungguh terlalu tamah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply