» » UN 2014 Kacau Gara2 Jokowi

Persoalan anu terjadi di UN SMA/SMK babaraha minggu kaliwat, nyaeta ayana soal UN anu mawa2 ngaran gubernur DKI Jakarta Jokowidodo, horeng muncul deui dina soal UN SMP/MTs anu kiwari keur berlangsung…format pertanyaanageh sarua soal kateladanaan sang gubernur….
Kunaeun kudu Jokowi nyah..??? padahal masih loba tokoh anu leuwih pantes diangkat dina soal UN…jiga Habibie mantan presiden anu jelas2 prestasi jeung kateladanana….tah!! ceuk beja gara2 ayana soal anu ngait sang gubernur jakarta tea….nyieun kacau sikon pelaksanaan UN di tingkat SMP nu aya diKota Surabaya, Jawa Timur.

Tapi untungnga Dinas pendidikan satempat sigap laju narik lembar soal tea. Ngaaan…hanjakalna eta pihak dinas lain narik doang, tapi dicoret doang geus dicoretmah dibikeunan deui kana peserta Ujian….kabayang kan lembar kertas soal Ujianmah biasana ipis tea….ju loba urut tip ex kan tea…geus pokonamah kitu beh…rikes dan rusak….Hmmmmhhh…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply