» » 2100 Kiamat...??

Aya hiji deui yeuh ramalan jayabaya….iyeu diduga ramalan soal ahir ti nagara urnag tercinta iyeu…..sing horeng iyeu geh geus diramal…..dina ramalana jayaba nyebut yen aya hiji masa nagara urang iyeu nyampe periode penghabisan anu disebutna kalasengoro anu sibagi jadi sapto maloko atawa tujuh jaman anu masing2 100 taun lila na….

Zaman-zaman eta disebut dina ramalan jayabaya mah Kolodjonggo, di mana loba jalema anu mentingkeun awak sorangan, aya deui kalasekti dimana loba jalema anu parebut kakauasaan. Nu katilu nyaeta jaman kalijodo, nyaeta loba jalema anu gila hormat. Aya deui Kalabendu, nyaeta loba jalema anu sangsara, anu disusul ku Kalasubo di mana bakal loba jalema anu senang2. Ka geneup eta Kalasumbaga, dijaman iyeu bakal loba jalema anu ngutamakeun kapinterana sahengga loba tokoh pergerakan anu lahir...

anu terahir eta…jaman kalasuroto, ceuk bejaaa jaman iyeu bakal terjadi dina rentang 2001-2100 tahun surya di mana loba jalema anu amis budi jeung lemah lembut maruncul….taah sanggeus katujuh masa eta anggeus, maka dunia bakal dilanda kiamat…..kira2 ramalan jayabaya iyeu bakal kajadian teu..?? sbaab nu lain mah emang bener kabuktian……apakah bener ditaun 2100 bakal terjadi kiamat?? Wallahualam bisoab nyah sabab etamah rahasia Allah SWT….urang tempokeun bae….sugan panjang umur nyaaah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply